7a edició Fitkam

Divendres 31 de maig, Dissabte 1 i Diumenge 2 de juny de 2019 a Montmeló

Obert el termini de presentació de propostes pel FITKAM 2019.
Des de l’11 de febrer al 17 de març de 2019. (ambdós inclosos)

FITKAM, Festival de Teatre Infantil i Juvenil Kacumensi a Montmeló s’organitza des de l’Associació de Professionals del Teatre Infantil i Familiar KACU MENSI i l’Ajuntament de Montmeló.

Ja hem arribat a la 7a edició del FITKAM, que serà els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny a Montmeló i presentem aquesta convocatòria a totes les companyies professionals de l’àmbit de l’espectacle familiar.

Durant el cap de setmana es podran veure espectacles de tot tipus de gèneres, amb l’objectiu que tant públic assistent com els programadors convidats puguin gaudir d’una àmplia programació amb diferents estils i géneres, però sempre amb un bon nivel de professionalitat i de qualitat.

Treballarem perquè l’assistència de programadors sigui la més àmplia possible, amb una oferta que tingui en compte la qualitat, la varietat, i evidentment, amb l’objectiu que pugui ser programada posteriorment.

La Direcció Artística, de la mà de l’Agustí Coll, serà l’encarregada del procés de selecció de les propostes rebudes.

El període de presentació de sol·licituds per participar al FITKAM’19 serà de l’11 de febrer al 17 de març del 2019 (ambdós inclosos) .

La convocatòria està oberta a companyies professionals que presentin espectacles de qualsevol gènere (teatre, dansa, titelles, musical, clown, etc.) adreçats a públic familiar, infantil o juvenil, tant si han estat creats per ser representats en espais interiors com a l’exterior. Els muntatges programats poden ser de petit, mitjà o gran format i poden combinar diversos gèneres.

Condicions de participació a FITKAM’19

Per a poder participar al Fitkam’19 les companyies han de tenir en compte les següents condicions i enviar tota la documentació dins del termini de participació.

1.- Condicions econòmiques
L’organització pactarà un import econòmic per a cada companyia i grup en concepte de compensació económica per la seva participació en el festival, tenint en compte a més amés els costos per desplaçaments i altres despeses generals  però en cap cas no correspondrà a l’import del seu caixet habitual.

2.- Allotjament i dietes de les companyies
Fitkam comptabilitzarà com a integrants d’una companyia, a efectes de manutenció, el nombre d’intèrprets a escena més el personal tècnic de la cia.
L’organització facilitarà un VAL de descompte per component a bescanviar als espais de restauració que es determinin, vàlids únicament durant el mateix dia de l’actuació.
L’organització no es farà càrrec de l’allotjament de les companyies.

3.- Condicions tècniques
L’organització de la fira proporcionarà la infraestructura tècnica necessària per a la realització de cada espectacle, sempre que la companyia hagi enviat la fitxa tècnica en el termini previst i aquesta hagi estat revisada i confirmada per la cap tècnica del festival.

4.- Contracte i facturació
Aquestes “Condicions de Participació” de les companyies estan subjectes i supeditades al contracte que s’haurà de signar entre la companyia i l’Associació Kacu Mensi.

5. Confirmació
Les companyies o grups seleccionats rebran la confirmació oficial de la seva participació abans del 10 d’abril de 2019 per correu electrònic.

6.- Projecció d’imatges
La informació sobre l’espectacle, que serà elaborada pel FITKAM a partir del material lliurat pels artistes, es difondrà a través de la web, xarxes socials i els mitjans de comunicació pertinents.

7.- Material a aportar
Cal fer arribar la informació i documentació a artistic@fitkam.cat tot adjuntant:

  • Fitxa d’inscripció omplerta
  • Persona de contacte: Nom i cognom, telèfon i mail
  • Dossier artístic: descripció de l’espectacle, currículum i fitxa artística.
  • Fitxa tècnica: característiques i necessitats tècniques, de personal i detall de mides del vehicle de transport de l’escenografia.
  • Dues fotografies, com a mínim, de la companyia o grup (en format .tif o .jpg. Mínim 10×15 cm i 300 dpi de resolució).
  • Link al vídeo de promoció (vimeo, youtube…).
  • Link al vídeo sencer (vimeo, youtube…).

El material presentat no es retornarà

8.- Contacte per més informació i possibles dubtes
Per correu electrònic a: artistic@fitkam.cat

Descarregar fitxa convocatoria