10a FITKAM
Divendres 28, Dissabte 29 i Diumenge 30 d’abril de 2023
a Montmeló

Obert el termini de presentació de propostes pel FITKAM 2023.
Des del 10 d’octubre al 9 de desembre de 2022.
(ambdós inclosos)

El FITKAM, Festival Infantil i Juvenil d’Arts Escèniques de Montmeló que organitza l’Ajuntament del municipi.

Ja hem arribat a la 10a edició del FITKAM, que enguany serà els dies 28, 29 i 30 d’abril a Montmeló i presentem aquesta convocatòria a totes les companyies professionals de l’àmbit de l’espectacle infantil i juvenil.

La convocatòria està oberta a companyies professionals que presentin espectacles de qualsevol gènere (teatre, dansa, titelles, musical, clown, etc.) adreçats a públic familiar, infantil o juvenil, tant si han estat creats per ser representats en espais interiors com exteriors. Els muntatges programats poden ser de petit, mitjà o gran format i poden combinar diversos gèneres.

Totes les propostes rebudes seran valorades a partir dels següents criteris:

  • Qualitat artística de la proposta
  • Singularitat del projecte
  • Propostes que puguin encaixar en el distintiu “Dones Creadores”.
  • Projectes transversals que potenciïn el treball comunitari i que puguin tenir impacte directe al territori.
  • Estrenes
  • Propostes artístiques que tinguin recorregut potencial.

Condicions de participació a FITKAM’23

Per a poder participar al FITKAM’2023 les companyies han de tenir en compte les següents condicions i enviar tota la documentació dins del termini establert.

L’organització vetllarà perquè la vostra estada a Montmeló sigui còmoda i productiva. Disposarem de personal que us acollirà i us acompanyarà en tot moment durant el festival.

Posem a disposició dels professionals una zona de descans, amb un espai de treball i l’àrea de càtering on podreu fer els àpats.

La compensació econòmica per formar part del festival és de 605€ (iva inclòs).

El festival facilitarà a les companyies un llistat dels professionals inscrits uns dies abans del festival perquè pugueu desenvolupar el treball previ que considereu, així com un cop finalitzat el festival un llistat definitiu de totes les persones acreditades.

L’organització facilitarà un enllaç per poder accedir a les fotografies dels vostres espectacles realitzades per un fotògraf professional durant el festival. Per poder fer ús d’aquestes fotografies haureu de referenciar l’autor de les imatges.

L’equip de comunicació i premsa del festival farà ús de les imatges i vídeos que envieu amb la inscripció per fer promoció del festival i dels vostres espectacles a través de les xarxes socials del FITKAM i l’ajuntament de Montmeló, així com a través dels diferents mitjans de comunicació del territori i premsa especialitzada.

La informació sobre l’espectacle, que serà elaborada pel FITKAM a partir del material lliurat pels artistes, es difondrà a través de la web, xarxes socials i els mitjans de comunicació pertinents.

Juntament amb l’acreditació professional, es proporcionarà un tiquet de dinar per persona que podreu bescanviar a l’espai de càtering. El festival comptabilitzarà com a integrants d’una companyia el nombre d’intèrprets a escena més el personal tècnic de la cia.

L’organització de la fira proporcionarà la infraestructura tècnica que es consideri convenient per a la realització de cada espectacle, segons criteris pactats entre la companyia i el cap tècnic del festival.

Les condicions de participació de les companyies estan subjectes i supeditades al contracte que s’haurà de signar entre la companyia i l’ajuntament de Montmeló. L’Ajuntament facilitarà a les companyies dos documents que hauran d’enviar omplerts amb les dades bancàries i les dades de riscos laborals en el moment de formalització del contracte.

Les companyies seleccionades rebran la confirmació oficial de la seva participació abans de l’1 de març per correu electrònic.

Cal fer arribar la informació i documentació a través de la web www.fitkam.cat. Allà trobareu un formulari d’inscripció on s’especifiquen totes les dades i documents que s’han d’enviar per formalitzar la inscripció.

Només es valoraran les propostes que hagin fet arribar, dins del període d’inscripció, els enllaços i informacions obligatoris que es sol·liciten al formulari d’inscripció.

Per a més informació i dubtes sobre el procés d’inscripció i la producció del festival: producció@fitkam.cat

Per a més informació i dubtes sobre els criteris artístics de selecció, programació: artistic@fitkam.cat

La direcció artística del FITKAM serà l’encarregada del procés de selecció de les propostes rebudes.

Treballem amb l’objectiu que tant públic assistent com les professionals acreditades  gaudeixin d’una àmplia programació amb diferents estils i gèneres i es puguin generar sinergies de mercat i oportunitats de negoci per a les professionals assistents.

El període de presentació de sol·licituds per participar al FITKAM 2023 serà del 10 d’octubre al 9 de desembre de 2022 (ambdós inclosos) .