Història d’un mur

Col·lectiu Mur - Lau Cau Produccions

Dissabte 28 de maig i Diumenge 29 de maig – Projecció Continua – Museu –

Documental
Projecció Continua
20 minuts –
Català
tots els públics –

Dissabte 28 de maig i diumenge 29 de maig
Museu –

Més informació

Oriol, Quique, Sergio i Manolo són el circ Bombeta. Després de formar-se durant més de vuit anys en diverses disciplines de circ y de crear un espectacle amateur, El darrer cowboy, ara es llencen al món professional amb el guardonat espectacle de circ inclusiu Mur. Ells mostren les seves pors, dubtes, alegries i virtuts. Ells tenen una diversitat funcional diagnosticada. Ells són la història d’aquest mur.

El Circ Bombeta és un grup format per quatre nois amb diversitat funcional a qui els encanta el circ. Fa vuit anys que es formen en diferents disciplines circences de la mà de Jordi Mas, de la companyia de circ Vermut, i junts han anat creant un espectacle amateur itinerant titulat El darrer cowboy, que porta més de cinc anys de ruta. Els Bombeta, que són Oriol Morgades, Quique Maltas, Sergi Comesa i Manolo Osoyo, han volgut fer un pas endavant per entrar al circuït de circ professional amb l’espectacle de circ inclusiu Mur.

Mur és un exemple evident que l’art pot erigir-se com a eina d’integració social i de qüestionament a la societat actual. Després de l’èxit que ha tingut –ha estat guardonat amb els Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya com a millor espectacle de circ de sala del 2018–, hem fet el documental de la seva història. El documental mostra l’empoderament d’aquest col·lectiu davant els reptes que presenta la creació d’un espectacle de circ professional, els obstacles que han de sortejar com a creadors i les capacitats que mostren els seus components a l’escenari.

Documental
Projecció Continua
20 minuts –
Català
tots els públics –

Dissabte 28 de maig i diumenge 29 de maig
Museu –

Més informació