Diumenge 19 de setembre – 11:00h – Pavelló A –

La Gran Orchestra Internazionale Cucurella, una orquestra de ball de les de tota la vida, perd tots els seus músics just abans del concert. Com si fossin les rates del Titànic, la majoria de músics i el dos cantants han abandonat el vaixell al darrer moment i a l’hora del bolo només queden el pianista i el trompetista. Què han de fer? Suspendre? Tal com està el pati, no poden abandonar. Hauran de renovar-se o morir.

Seran capaços de trobar una solució amb tan poc temps? El carrer està ple d’artistes anònims que es moren de ganes de sortir a escena, però és prudent deixar pujar als escenaris a gent estrafolària, fora de norma, que et pugui revolucionar el públic? Estaran disposats a acceptar a qualsevol estrany que sigui capaç de cantar, ballar i entretenir la gent encara que sigui diferent?

La different Orquestra és un homenatge a la vida de l’artista, un espectacle de clown, un concert en directe amb música d’ara i d’abans, un show amb molt d’humor que demana la interacció del públic, perquè el públic és el que fa diferent l’espectacle. El Show ha de continuar. I si no hi ha artista l’haurem de buscar. Avui pot néixer una nova estrella, i pots ser tu. Perquè Be Different és una proposta única i irrepetible que veu en la diferència la major de les virtuts i riqueses humanes. Sigues tu mateix, i sigues diferent.

Fitxa artística

Espectacle de la Always Drinking Marching Band
Direcció i dramatúrgia – Martí Torras Mayneris
Pallasso – Mickey de los Reyes ” Pitu”
Teclats i trombó – Roger Giménez
Trompeta – Jaume Esteve

Tècnic – Arnau Parrado
Vestuari – Carme Puigdevall i Plantés
Escenografia i atrezzo – Alain Vigneau, Eloi Romanyà, “Pepita” Artesania Dorada
Música – Always Drinking Marching Band
Producció – Carles Arqué
Productora – Always Drinking Marching Band, ACAC Productions

La Different Orquestra

Always Drinking Marching Band

Música i clown
60 minuts –
Català
A partir de 3 anys –

Diumenge 19 de setembre
11:00h
Pavelló A –

Web CompanyiaComprar Entrades