Le Voyage

JAM

Dissabte 28 de maig – 17:15h. – Teatre de l’Agrupa –

Pallass@s
50 minuts –
Català
Tots públics –

Dissabte 28 de maig
17:15h.
Teatre de l’Agrupa –

www.jamweb.cat

ELS CLOWNS… EMIGREN?

La vida quotidiana d’un clown: feina, família, lleure… Una vida estàndard que, de cop i volta, sense ni tan sols preveure-ho, esclata en mil bocins. Sense saber per què, hi ha qui es baralla, hi ha qui mor, hi ha qui ha de fugir.

Fugir de la normalitat, d’una normalitat trencada, i emprendre un gran viatge cap allí on hi ha l’estabilitat. O, si més no, cap allí on s’intueix que hi ha estabilitat. On s’espera que els somnis es podran fer realitat: tornar a tenir una família estable, feina, menjar cada dia, una casa, un cotxe, un ordinador, conduir un avió…

Amb «Le voyage», JAM posa el focus en els refugiats i migrants, i en el viatge que han d’emprendre cap a una nova vida. Una reflexió profunda sobre un col·lectiu invisible, invisibilitzat i deshumanitzat.

JAM posa sobre l’escenari tota la seva expertesa humorística com a clown per sacsejar l’espectador. Perquè el clown no és només una tècnica humorística. En essència, és l’art de despertar sentiments amagats. I un pot ser el riure, sí. Però també el plor, el dolor, la solidaritat.

Pallass@s
50 minuts –
Català
Tots públics –

Dissabte 28 de maig
17:15h.
Teatre de l’Agrupa –

www.jamweb.cat

Fitxa artística

Pallassos
JAM