The Dreamers

Raquel Moron

Diumenge 29 de maig – 11:00h. i 12:00h. – Jardins de la Torreta –

Instal·lació inmersiva
60 minuts –
Català
Tots els públics –

Diumenge 29 de maig
11:00h. i 12:00h.
Jardins de la Torreta –

www.raquelmoron.com

The Dreamers són joves que van arribar sols com a menors a Catalunya des de l’altra banda del Mediterrani.

Cadascun d’ells ens explica la seva història personal quan entres a la seva casa. Aquesta entrada a la llar, com espai simbòlic del reflex de l’ànima, simbolitza el camí invers a la casa que han deixat enrere tot just abans de completar el trànsit vital de la infància, per posteriorment escenificar la llar que volen projectar: la casa somiada.

Entrar dins de la seva història us permetrà compartir, no només un espai i un temps determinats amb un dels joves, sinó també conèixer de primera mà les il·lusions i esperances que l’han dut fins aquí. Traspassar el llindar de la porta suposarà viure en primera persona el seu viatge i convertir-vos en còmplices de la seva història.

El recorregut es presenta com una forma poètica i sensorial que pretén donar visibilitat a la seva situació, a través d’una instal·lació immersiva i participativa amb el públic.

Cada experiència es única, ja que es presenten històries diferents: la de la Yamna, la de l’Ismael, la d’en Hatim i la d’en Driss, però l’espectador de forma aleatòria, però no causal, només podrà entrar a una caseta-haima, i a partir de cada història de cada jove se li platejarà un recorregut interactiu i sensorial diferent.

Instal·lació inmersiva
60 minuts –
Català
Tots públics –

Diumenge 29 de maig
11:00h. i 12:00h.
Jardins de la Torreta –

www.raquelmoron.com

Fitxa artística

Yamna Amer
Ayoub Khouyaoui
Hatim Colicou
Ismael Jabe

Direcció Artística
Raquel Moron
Karim Sabni