El FITKAM es el Festival de Teatre Familiar que es celebra al municipi de Montmeló des de l’any 2013.
Un aparador d’espectacles per a públic infantil i juvenil, que anualment aplega una trentena d’espectacles al municipi, uns 5.000 espectadors i una centena de programadors.
El Festival té per objectiu ser un espai de difusió dels espectacles infantils i juvenils de gèneres diversos com la dansa, els titelles, el clown, el teatre musical, els conta contes o les instal·lacions, entre d’altres.
El FITKAM va néixer el 2013 com un aparador de les propostes dels socis de l’associació KacuMensi
Quan l’entitat va cessar la seva activitat, l’Ajuntament de Montmeló va seguir apostant per la realització del Festival, i enguany aquest arriba a la 10a edició.
Any rere any, aquesta trobada s’ha anat professionalitzant
Amb la consolidació de l’esdeveniment, s’han incorporat noves propostes de diversos gèneres escènics (teatre, circ, dansa, clown, titelles, música, màgia, etc.), tant en sala com al carrer, per tal d’apropar la cultura a la ciutadania.
Amb la mirada al futur, l’equip del FITKAM treballa per redirigir la programació i incorporar treballs de caire social, comunitari i amb perspectiva de gènere. Volem que aquests projectes guanyin presència al Festival en les properes edicions.

Equip

Directora executiva
Anna Isern

Director executiu adjunt
Arnau Torras

Directores artístiques
Montse Homs i Marta Martí

Producció i professionals
Mònica Gálvez

Comunicació i Premsa
Marta Vilanova

Disseny gràfic
Jaume Llonch