Benvolguts i benvolgudes,

Des de l’ASSOCIACIÓ KACU MENSI (que fou fundada al 2010 per companyies de teatre i professionals vinculats al teatre per públic familiar) us volem informar que al novembre del 2018, el socis reunits en assemblea, donat que s’havien complert la majoria de fites establertes i que el sector en general ja anava força ben enfocat, vam decidir tancar l’associació. A finals del 2019 quedarà tancada i tots els seus canals de comunicació també.

Una de les fites més rellevants és el FESTIVAL FITKAM que es fa l’últim cap de setmana de maig a Montmeló.
Es va organitzar amb la idea de tenir un aparador dels mateixos socis per poder presentar les propostes a programadors i públic en general. Això va ser al 2011, fa 7 anys, i amb aquestes 7 edicions ha anat evolucionant, s’ha obert a la resta del sector, ha anat creixent tan pel que fa a públic com a la confiança dels programadors per venir a veure propostes. Ara el relleu l’assumeix el mateix Ajuntament de Montmeló junt amb un equip molt consolidat que seguirà donant forma al projecte. Us seguirem esperant a cada nova edició del FITKAM.

Volem agrair a tothom que ha participat en el llarg camí de KACU MENSI: als socis, a les diferents Juntes que han fet una fantàstica feina, a col·laboradors diversos, a Fires i Festivals a on hem compartit amb la resta del sector molts bons moments, a les altres associacions del sector que segueixen a primera línia defensant  el teatre ‘familiar’ i també a les diferents administracions que ens han donat suport.

Sempre lluitarem per la professionalitat a tots nivells del sector i perquè el públic segueixi enriquint-se de les llavors que es planten en cadascun dels espectacles.

Llarga vida al teatre familiar i per a tots els públics! Ens veiem al TEATRE!!

Associació Kacu Mensi