Què oferim als professionals?
– Fitkam és un esdeveniment artístic obert a tots els professionals del sector i, per aquest motiu facilitem de forma gratuïta la inscripció i entrades per a cada espectacle que se seleccioni.

La nostra intenció i objectiu principal és que qualsevol professional que estigui interessat a participar en el festival ho pugui fer sense gaires maldecaps. Només cal que ens digueu les vostres preferències!

– Si ets un professional et pots inscriure en el següent formulari i et reservarem les teves entrades. Les podràs recollir durant els dos dies del festival a l’espai PROfessionals, punt de trobada de professionals, a la Torreta centre cultural. Horari d’obertura: de 9 matí a 18 h tarda.

– Termini d’inscripció de professionals: des del 27 d’abril i fins al dia 22 de maig a les 24 h.

– Trobareu una programació d’espectacles acurada, amb novetats, que compta amb companyies conegudes i també emergents. Podreu veure espectacles de diferents formats i disciplines artístiques, i a cadascuna d’elles hem cercat la qualitat per sobre de tot. Hem procurat un horari que us permeti veure el màxim nombre d’espectacles. Us recordem que les directores artistiques del festival són Marta Martí i Montse Homs.

– Pels que no ens coneixeu encara, us volem fer saber que enguany arribem ja a la 9a edició! (l’any 2020 no compta), i que una de les característiques del FITKAM és l’ambient que respira el festival: agradable, tranquil i familiar. Procurem sempre unes condicions òptimes d’exhibició, i sempre que sigui possible cerquem la proximitat entre els diferents espais del festival. El poble de Montmeló, per les seves característiques i equipaments ens ho permeten.

– Espai PROfessionals: habilitem una zona exclusiva pels professionals, on trobareu informació de les companyies participants, com també fer reunions, intercanvis amb altres professionals i com no pot ser d’una altra manera en un festival poder reposar i carregar piles. Tot això ens ho possibilita l’espai del centre cultural La Torreta, sigui pel seu edifici o bé pels seus jardins exteriors.

– A més a més, i per si us cal, cada programador pot RESERVAR fins a un màxim de 10 entrades per espectacle, i que s’hauran de pagar quan es reculli l’acreditació (en el cas dels PROGRAMADORS les dues primeres recordeu que són INVITACIONS).

– Els preus de les entrades són:
Preu de l’entrada per espectacle: 3 € adult i 2,5 € menors de 18 anys.
Abonament de 6 entrades (han de ser espectacles diferents): 12 €
L’import s’haurà d’abonar (en efectiu) en el moment de la recollida de l’acreditació a Espai PROfessionals (Punt de trobada de professionals a la Torreta)

– Oferim un dinar popular per a professionals i companyies.

Els programadors, fira/festivals i altres tenen dos àpats gratuïts

MENÚ DEL DINAR POPULAR

Dissabte 28 de maig
Primer Plat: Amanida de l’hort amb productes de proximitat
Segon Plat: Arròs de la Terra (paella de verdures, bolets i aromes de la mediterrània)
Postre: Fruita del temps

Diumenge 29 de maig:
Primer Plat: Assortit de pans de coca amb embotit variat
Segon Plat: Cuixa de Pollastre al Forn amb patates al caliu
Postre: Fruita del temps

El dinar té un cost de 8.50€ i no inclou beguda. 

– Per a qualsevol dubte, suggeriment, el que considereu podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el c/e: produccio@fitkam.cat, o bé trucat al telèfon 610427145.