Què oferim als professionals?
– Fitkam és un esdeveniment obert a tots els professionals del sector i, per això, facilitem la inscripció i us reservem les entrades perquè qualsevol professional que estigui interessat a atendre al festival, pugui fer-ho sense haver de quedar-se sense entrades.

– Si ets un professional, et pots inscriure en el següent formulari i et reservarem les teves entrades. Les podràs recollir durant els dos dies del festival a l’Espai PROfessionals, punt de trobada de professionals, a la Torreta.

Termini d’inscripció de professionals finalitzat.

– Els preus de les entrades són:
Preu de l’entrada per espectacle: 3 € adult i 2,5 € menors de 18 anys.
Abonament de 6 entrades (que poden ser per espectacles diferents): 12 €

– També us recomanem reservar el tiquet dels dinars populars (aforament limitat) que tindran lloc dissabte i diumenge.

El menú de dissabte inclou:
Amanida d’arrós i sípia amb mandonguilles, aigua i vi

El menú de diumenge inclou:
Amanida, Fideuà, aigua i vi

El Preu del tiquet de cada dinar és de 8 €

– Una invitació a sopar/pica-pica, dissabte a les 19.45h al Hall de la Sala Polivalent, on hi assistiran companyies participants, els professionals acreditats, personal del Fitkam i els socis de Kacu Mensi.

– Espai PROfessionals: hi haurà habilitada una zona exclusiva pels professionals, on trobareu informació de les companyies (fulletons), fer reunions, refrigeri, on poder descansar.

– Trobareu una programació estructurada per poder veure tots els formats d’espectacle: gran, petit i exterior.

– Un ambient de treball agradable i òptim per a fer bons negocis.

– Es poden RESERVAR fins a 10 entrades per espectacle, s’hauran de pagar quan es reculli l’acreditació (en el cas dels PROGRAMADORS, les dues primeres són INVITACIONS).

– L’import s’haurà d’abonar (en efectiu) en el moment de la recollida de l’acreditació a Espai PROfessionals (Punt de trobada de professionals a la Torreta)

Als programadors oferim, a més a més, els següents avantatges:
– Cada entitat, institució o empresa podrà acreditar un programador i un acompanyant, disposaran d’una invitació pels espectacles que vulguin veure dels dies 1 i 2 de juny.

– Una invitació als dinars populars que tindran lloc dissabte i diumenge, tant per al programador com pel seu acompanyant.