– El Fitkam és un esdeveniment artístic obert a tots els professionals del sector i, per aquest motiu facilitem de forma gratuïta la inscripció i entrades per els espectacles que es seleccionin,  amb un màxim de 2 entrades per espectacle.

La nostra intenció i objectiu principal és que qualsevol professional que estigui interessat a participar en el festival ho pugui fer. Només cal que us inscriviu en el període previst indicant les entrades dels espectacles que voleu veure.

– Si ets un professional et pots inscriure en el formulari i et reservarem les teves entrades. Les podràs recollir durant els dies del festival a l’espai PROfessionals, punt de trobada de professionals, a la Torreta centre cultural. Horari d’obertura: de 9 matí a 18 h tarda.

Termini d’inscripció de professionals: del 1 de març al 23 d’abril a les 24 h.

– Trobareu una programació d’espectacles acurada, amb novetats, que compta amb companyies conegudes i també emergents. Podreu veure espectacles de diferents formats i disciplines artístiques, i a cadascuna d’elles hem cercat la qualitat per sobre de tot. Hem procurat un horari que us permeti veure el màxim nombre d’espectacles.

Pels que no ens coneixeu encara, us volem fer saber que enguany arribem ja a la 10a edició! Contents de sumar any rere any, amb la il·lusió i el desig que el Festival infantil i juvenil d’arts escèniques  Fitkam de Montmeló apropi la cultura i els drets culturals a la ciutadania.

Hem preparat una desena edició molt especial per gaudir i viure l’essència de les arts escèniques amb una visió de futur on la part social i comunitària guanyi presència al Festival en les properes edicions.

– Espai PROfessionals: zona exclusiva pels professionals, on trobareu informació de les companyies participants, com també espai per fer reunions, intercanvis amb altres professionals i com no pot ser d’una altra manera en un festival poder reposar i carregar piles.

– Per a qualsevol dubte, suggeriment, el que considereu podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el c/e: produccio@fitkam.cat.