Què oferim als professionals?
– Fitkam és un esdeveniment artístic obert a tots els professionals del sector i, per aquest motiu facilitem de forma gratuïta la inscripció i entrades per a cada espectacle que se seleccioni.

La nostra intenció i objectiu principal és que qualsevol professional que estigui interessat a participar en el festival ho pugui fer sense gaires maldecaps. Només cal que ens digueu les vostres preferències!

– Si ets un professional et pots inscriure en el següent formulari i et reservarem les teves entrades. Les podràs recollir durant els dos dies del festival a l’espai PROfessionals, punt de trobada de professionals, a la Torreta centre cultural. Horari d’obertura: de 9 matí a 18 h tarda.

– Termini d’inscripció de professionals: des del 20 de juliol i fins al dia 12 de setembre a les 24 h.

– Trobareu una programació d’espectacles acurada, amb novetats, que compta amb companyies conegudes i també emergents. Podreu veure espectacles de diferents formats i disciplines artístiques, i a cadascuna d’elles hem cercat la qualitat per sobre de tot. Hem procurat un horari que us permeti veure el màxim nombre d’espectacles. Us recordem que, un any més, el director artístic del festival és l’Agustí Coll.

– Pels que no ens coneixeu encara, us volem fer saber que enguany arribem ja a la 8a edició! (l’any 2020 no compta), i que una de les característiques del FITKAM és l’ambient que respira el festival: agradable, tranquil i familiar. Procurem sempre unes condicions òptimes d’exhibició, i sempre que sigui possible cerquem la proximitat entre els diferents espais del festival. El poble de Montmeló, per les seves característiques i equipaments ens ho permeten.

– Espai PROfessionals: habilitem una zona exclusiva pels professionals, on trobareu informació de les companyies participants, com també fer reunions, intercanvis amb altres professionals, poder prendre un cafetó, i com no pot ser d’una altra manera en un festival poder reposar i carregar piles. Tot això ens ho possibilita l’espai del centre cultural La Torreta, sigui pel seu edifici o bé pels seus jardins exteriors.

– A més a més, i per si us cal, cada programador pot RESERVAR fins a un màxim de 10 entrades per espectacle, i que s’hauran de pagar quan es reculli l’acreditació (en el cas dels PROGRAMADORS les dues primeres recordeu que són INVITACIONS).

– Els preus de les entrades són:
Preu de l’entrada per espectacle: 3 € adult i 2,5 € menors de 18 anys.
Abonament de 6 entrades (que poden ser per espectacles diferents): 12 €

L’import s’haurà d’abonar (en efectiu) en el moment de la recollida de l’acreditació a Espai PROfessionals (Punt de trobada de professionals a la Torreta)

– En aquests moments i dates estem molt atents a la normativa que dicti el PROCICAT pel tema de la COVID-19. La nostra intenció és fer (com en les edicions anteriors) dinars dissabte i diumenge tant pels programadors assistents com també pels seus acompanyants. Malauradament ara com ara no podem assegurar que això sigui possible. Hi seguim treballant, i ús mantindrem informats al respecte.

– Per a qualsevol dubte, suggeriment, el que considereu podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el c/e: produccio@fitkam.cat, o bé trucat al telèfon 610427145.

PROTOCOL COVID:

  • Totes les activitats es duran a terme en espais delimitats i amb aforament limitat;
  • Cal disposat d’entrada prèvia; ja sigui adquirida per venda anticipada o bé al punt d’informació del festival: vestíbul Ajuntament de Montmeló;
  • És obligatori portar mascareta a tots els espais;
  • És imprescindible respectar en tot moment la distància de seguretat interpersonal;
  • L’accés als espais (obertura de portes) s’obrirà 30 minuts abans de l’inici de cada espectacle;
  • Durant l’espera a l’exterior del recinte, abans de l’obertura de portes, és imprescindible evitar aglomeracions;
  • Porteu l’entrada preparada (al mòbil o bé física) i entreu-hi gradualment;
  • La circulació en els diferents espais es farà seguint l’itinerari marcat i les indicacions del personal d’organització;
  • Aquestes mesures poden patir modificacions segons la normativa del Procicat els dies del festival.